kyckling gryta med ädelost och ris

 
Idag blev det kycklinggryta med ädelost :)
Till 4 personer

Du behöver:

600 g kycklingfilé 1 msk smör att steka i
2½ dl vispgrädde
2½ dl creme fraiche
1½ msk kycklingfond
2 msk svartvinbärsgelé
1 tsk krossad rosépeppar
1 msk soya
140 g gräddädelost
 
Skär upp kycklingen i mindre bitar och stek sedan kycklingen färdig. Vispa ihop alla andra ingredienser förutom ädelosten. Häll sedan såsen i pannan med kycklingen och låt puttra ca 5 min innan du lägger i ädelosten. Gör mindre bitar av osten och lägg i grytan så den löser upp sig.
 
Färdigt! Snabbt, smidigt och väldigt smakrikt!
 
Gott till är kokt jasminris och en god sallad.
#1 - - Anonym:

Hej Johanna, Gud vilken god maträtt! Lagade den nyss till familj allt blev uppätet så gott 😋😋 så bra tips!

// jasmina med familjen

#2 - - lotta:

Så underbar....mer festmat än vardags....

#3 - - lotta:

Så underbar.....mer fest än vardag.....

#4 - - lotta:

Ljuvlig....