Bästa morotskakan Ever!!

 
Godaste morotskakan jag NÅGONSIN ätit, jag lovar! Efter detta recept kan du slänga alla andra varianter i väggen.
Å självklart delar jag den med er söta ;)

Morotskaka deluxe:
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk kanel 1 tsk bikarbonat
½ tsk salt
½ tsk malen muskotnöt
2 dl brunt farinsocker
1 ½ dl strösocker
3 ägg
1 ½ dl mat eller rapsolja
1 tsk vaniljsocker
½ liter rivna morötter
1 liten burk krossad ananas (crazy I know men vänta så ska du se)
 
Glasyr:
250 g Philadelphia
60 g smör (rumsvarmt)
1 tsk vaniljsocker
2 ½ dl florsocker
en skvätt citron
 
Ugn 180 grader över och undervärme
 
Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, kryddorna, vaniljsocker och salt i en skål. Vispa ägg, socker, farin och olja. Sikta ner de torra ingredienserna i  och blanda om med slickepott. Skala och riv morötterna och häll i smeten med den krossade ananasen.
Lägg i en bakplåtsklädd form 32x24 cm och in i mitten av ugnen 40 min.
Under tiden blanda alla ingredienser till glasyren och ställ sedan i kylen. Ta ut kakan och låg svalna helt innan du breder eller spritsar ut glasyren.

Nu ta en kopp kaffe och skeda in denna, NJUT! :P