Italienska kycklingrullader i sås, ris och sallad

 
Idag blev det riktigt goda Italienska kycklingrullader i sås och ris :)
 
Till 4 personer behöver du:
 
3 kycklingfiléer eller guldfågelns tunt skivade filéer 800 g
smör att steka i
2 mozzarellabollar
9 skivor parmaskinka
2 msk dijonsenap
3 dl vatten
2 msk kycklingfond
2 dl creme fraiche
1½ dl grädde
½ msk soya salt och peppar
 
Om du inte köpte guldfågelns redan tunt skivade kycklingfilé så skär 3 tunna skivor av varje filé. Hacka upp mozzarellan i mindre bitar. På varje skiva kyckling lägger du en skiva parma och därefter lägg på mozzarellan. Rulla ihop och trä en tandpetare igenom så den håller ihop. Krydda med salt och peppar. Smörstek runt om så gott det går. Mät upp och blanda allt till såsen. Ta ur kycklingen och lägg på ett fat sålänge. Koka upp såsen och lägg sedan tillbaka kycklingen i såsen och låt puttra tillsammans i 15 min.
 
Gott med ris och sallad till!
En kommentar publicerat i Vardagsmat
Taggar: guldfågeln, italien, kyckling, kycklingrullader, ris, rullader, sallad, sås
#1 - - Annika:

Mums!